torsdag 2 september 2010

Kampa

Idag ska jag aka ut och kampa med familjen Kinyon! Ska bli helskoj! Vi kommer hem igen pa sondag.

Idag har jag varit i Galata school igen och lart barnen lite svenska. De tyckte att det var roligt! jag med saklart! :) Sedan lekte vi nagra amerikanska lekar.

Hoppas ni far en harlig helg!
16.25

1 kommentar:

  1. Hej Maria!
    Jag har länge tänkt skriva några rader här men har inte fått tummen ur... Nu, när jag hört att du skickat en hälsning till mig, tänkte jag att det kunde vara dags.

    Jag tycker att du är supertuff som gör detta. Även om jag ibland kan vara avundsjuk på dig och ångra att jag själv inte gjort något liknande i min ungdom är jag inte säker på att jag skulle ha klarat av det så bra. Det kan inte alltid vara så lätt att anpassa sig till nya miljöer och nya människor, men du tycks klara det galant!

    Här hemma rullar det på som vanligt. Det som skiljer sig en aning från det normala är några tjänsteresor. Besökte Tyskland förra veckan och ska dessutom åka till Japan, Sydkorea och Serbien framöver. Eftersom det är jobbresor blir det väldigt lite tid över till att uppleva och se saker...till skillnad från dig :-)

    Ska bli kul att träffa dig när du kommit hem. Lite bowling eller någon annan aktivitet, sedan får du berätta ALLT om din resa.

    Sköt om dig och ha en fortsatt bra vistelse "over there".

    Kram,
    Stefan i Sunny Mountin

    SvaraRadera